BUFFETIT - Sweet Pepper Catering

BUFFETIT

VÄLIMEREN SAARISTO

ALKUUN
Artesaanileipomon hapanjuurileipää (V) ja rosmariinifocacciaa (V), hernehummusta (G, V) ja ruohosipulituorejuustoa (G, L)
Viherversosalaattia, retiisiä, mansikkaa (G, V) ja
vadelmabalsamicoa (G, V)
Hiillostettua kirsikkatomaattia, revittyä mozzarellaa, herneenversoa ja rucola-gremolataa (L, G)
Paahdettua kyssäkaalia, raitajuurta, kesäkurpitsaa, pinaattia ja persiljapestoa (V, G)
Välimeren varhaisperunasalaattia; avokadoa, marinoitua punasipulia, kalamata-oliiveja ja kevätsipulia citrusmarinadissa (V, G)
Appelsiinimarinoitua kotijuustoa, vesimelonia, sydänsalaattia, ja suolattua hasselpähkinää (L, G)
Harissalla maustettuja jättikatkaravunpyrstöjä, oreganofenkolia, paahdettua parsaa, persikkaa ja auringonkukansiemeniä (M, G)
Hiillostettua lohta, tillinsiemen-kurkkua, sokerihernettä ja tillipistouta (L, G)

PÄÄRUOAKSI
Valittavissa liha-/kala- tai kasvisvaihtoehto, yhtenäinen valinta koko seurueelle erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaan.

Ylikypsää häränrintaa, porkkanaa, palsternakkaa, paahdettua valkosipulia ja sinapinsiemenillä maustettua punaviinikastiketta (M, G)
tai
Paahdettua kuhaa, valkoviinissä haudutettua fenkolia, neulapapuja sekä tsatzikia (L, G)
tai
Hiillostettua savutofua, neulapapuja ja raikasta antiboise-kastiketta (V, G)

Lisukkeena: Dukkah maustettua bataattia, väriporkkanaa, punajuurta, pinaattia ja piparjuurihapankermaa (L, G)

SISÄMAAN NIITYT

ALKUUN
Juurileipää (V) ja rosmariini pannuleipää (V), vatkattua voita (G, L) ja porkkanahummusta (G, V)
Vihersalaattia, viikunaa, pinjansiemeniä (V, G) ja raparperivinaigrettea (V, G)
(Kauden sienipiirakkaa ja oregano-öljyä) (L)
Uunikuivattuja tomaatteja, paahdettua artisokkaa, fetaa, saksanpähkinää ja sokeriherne-basilika crudoa (L, G)
Mintulla marinoitua kesäkurpitsaa, munakoisoa, oliiveja, granaattiomenansiemeniä, rucolaa ja tahinilla maustettua babaganoushia (V, G)
Kvinoatabouleh; Ras-el-hanout porkkanaa, bataattia, soijapapuja, sokerimaissia, herneenversoja ja rapeita kikherneitä (V, G)
Balsamico-punajuuria, paahdettua punasipulia, grillattua halloumia, neulapapuja ja rucolaa (L, G)
Maalais-perunasalaattia; grillattua kanaa, rapeaa serranokinkkua, paahdettua ruusukaalia, marinoitua paprikaa, pinaattia ja ruohosipuli-hapankermaa (L, G)
Hiillostettua lohta, sahramifenkolia, versoja ja paprika-sesam aiolia (M, G)

PÄÄRUOKA
Valittavissa liha-/kala- tai kasvisvaihtoehto, yhtenäinen valinta koko seurueelle erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaan.

Savustettua ylikypsää naudan etuselkää, palsternakkaa, porkkanaa, artisokkaa ja rosmariini-vadelmakastiketta (M, G)

tai

Paahdettua siikaa, sokerihernettä, retiisiä ja fenkoli-valkoviinikastiketta (M, G)

tai

Confit portobelloa, kukkakaalipyrettä, paahdettua valkosipulia, yrttimarinoituja linssejä ja tuoretomaattisalsaa (V, G)

Lisukkeena: Paahdettua perunaa, myskikurpitsaa, parsakaalia ja rucola-gremolataa (V, G)

Scroll to Top