MEREN ANTIMET
Pöytiin tarjoiltu illallinen
Talon tuoretta leipää ja oliiviöljyä sekä balsamicoa (M)
Burrataa, rucolaa, granaattiomenaa ja balsamico marinoitua mansikkaa (G)
***
Tuoretomaatti-gazpacho, tillinsiemen pikkelöityä varsiselleriä ja rapeaa hapanleipää (V)
***
Pintahiillostettua siikaa, samettista tryffelirisottoa, haudutettua fenkolia &
rucola-gremolataa (L, G)
***
Appelsiinipannacottaa, amarettosiirappi-pekaanipähkinöitä, veriappelsiinia ja
orvokkia (L, G)
RAPUJUHLAT!
Pöytiin tarjoiltu illallinen
Créme ninon, lehtipersilja hapankermaa & paahdettua mantelia (L, G)
***
Täplärapuja, tilliä, sitruunaa, vaaleaa paahtoleipää ja vaahdotettua voita (L)
***
Paahdettua ankanrintaa, kantarelli-tattaririsottoa, grillattua varsiparsakaalia ja timjami-punaviinikastiketta (L, G)
***
Päärynä Tarte tatin, vanilja-tuorejuustomoussea, suolakinuski-pekaanipähkinöitä ja orvokkia (L)