RENTOON RUOKAILUUN

Cocktailpalat

Kasvis:
Sesam-tuorejuustotuutti, karamellisoitua sipulia ja punajuurimarenkia (VL)
Sienipyörykkä, sherrymajoneesia ja rucolaa
Vuohenjuustoa, vihreää parsaa ja makeaa punasipulia (L)
Minttukurkkua, härkäpapuhummusta ja parmesania (M,G,V)

Kala:
Pieniä katkaraputartaletteja, siianmätiä, luomukananmunaa ja sitruunaa (VL)
Vanhanajan kylmäsavulohta, tummaa balsamicoa ja tillikreemiä (M)
Ahvenchevicheä, kotimaista ruista ja lehtipersiljaa (M)
Kuha-korvasienimureketta ja mokkasuolaa (L,G)

Liha:
Kerkkäglaseerattua Riimihärkää ja savuperunaa grahamtartaletissa (VL)
Sokerisuolattua ankanrintaa ja kirpeää raparperiä (M)
Peuranpaistia ja suolaheinäpesto (M,G)