INTOHIMONA LAADUKAS RUOKA

Rakkaudesta ruokaan

Sweet Pepper Cateringin menut tyylitellään tilaisuuteesi sopiviksi ja ne hurmaavat monipuolisuudellaan vieraasi. Rakkaudesta ruokaan filosofiamme näkyy vahvasti kaikessa toiminnassamme. Keittiössämme toimitaan raaka-ainelähtöisesti gastronomiaa kunnioittaen, kokataan suurella sielulla ja visuaalisuutta vaalien. Käsityö sekä näkyy että maistuu lopputuloksessa.

Keittiöhenkilökuntamme jatkuva uteliaisuus ja pilke silmäkulmassa mahdollistavat notkeatkin muutokset ja nopeat reagoinnit jännittäviin yhteistyöehdotuksiin.

Erikoisruokavaliot eivät ole meille haaste vaan mahdollisuus ja vieraasi kiittävät sinua varmasti maistuvasta menusta. Luotettavat yhteistyökumppanit ja vastuullinen suhtautuminen lopputulemaan ovat keittiömme toiminnan perusta.

Keittiömestarimme ennakkoluuloton ja innovatiivinen asenne takaa että saat juuri omaan tilaisuuteesi sopivan menukokonaisuuden.

Katso alta esimerkkimenumme eri tilaisuuksiin

Esittelyssä keittiömme sielu, Virve Räisänen

"Hymyillen Virve myöntää olevansa keittiössä asenteellinen. Aina pitää keskittyä sen verran, että lopputulos on hyvä. Oli sitten kyse pastasalaatista retro-juhliin tai hienosta gaalaillallisesta, ruoka on tehtävä ajatuksella. Jokaiseen tilaisuuteen pitää syventyä ja luoda menu ja tunnelma, jotka viimeistelevät elämyksen. Menuja ei voi suunnitella liukuhihnalta, vaan kaikki lähtee aina asiakkaan tarpeista."

Käy lukemassa Virven haastattelu kokonaisuudessaan Share Companyn Social Food Blogista

Pitopalvelu Helsinki