Yhteistyökumppanit

BOTTLESCOUTS on uudenlainen viinien verkkokauppa.

Meitä tarvitaan, koska uskomme, että hyvää ruokaa arvostavat ihmiset tarvitsevat nykyistä helpompia ja vapaampia palveluita ruokajuomiensa hankkimiseen.

Tehtävänämme on löytää maailman kiinnostavimmat viiniyksilöt jokaiseen ruokaa rakastavaan pöytään. Tarjoamme turvallisen ja varman tavan tehdä onnistuneita juomavalintoja aikaan ja paikkaan katsomatta.

RULLA - POSITIVE EATING

Rulla valmistaa ihania kesärullia käsityönä, korkealaatuisista raaka-aineista ja aina mahdollisimman tuoreena.

Rullat ovat gluteenittomia ja maidottomia, ja valikoimista löytyy myös vegaanivaihtoehtoja. Rullat soveltuvat hyvin lounaaksi, päivälliseksi ja välipalaksi. Rullat ovat sopivaa tarjottavaa esimerkiksi kokouksissa, juhlissa, piknikillä tai illanistujaisissa.

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme
arvostavat laatuamme ja ekologisia arvojamme kaiken perustana.

 

PIIRONE on uusi katuruokakonsepti. Tuotteemme on hapatettuun ruiskuoreen leivottu piirakka joka poimii maukkaimmat palat suomalaisesta ruokaperinteestä ja yhdistää ne luovasti tämän päivän ruokatrendeihin.

Täytteinä on laadukkaita ja ekologisesti kestäviä raaka-aineita. Täytteiden pääpaino on kasviksissa. Maku ja ulkomuoto syntyy alusta loppuun käsityönä.

Piirone esiteltiin vuoden 2018 keväällä. Tuote on otettu vastaan suurella mielenkiinnolla. Piirone on erittäin täyttävä, täysipainoinen välipala tai sopivilla lisäkkeillä kokonainen ateria.

MONDO FRESCO

Käyttämällä Mondo Frescon laadukkaita, helppokäyttöisiä, osin käsintehtyjä premium pakastetuotteita keittiössä voidaan keskittyä olennaiseen. Mondo Frescon laajasta valikoimasta löytyy sopivat tuotteet pääruoaksi, lisäkkeeksi, fingerfoodiksi sekä jälkiruoaksi.

Esimerkiksi La Rose Noiren upeilla suklaatuotteilla, macaronseilla ja valmiilla leivospohjilla luodaan näyttäviä ja maistuvia kokonaisuuksia. La rose Noire tuotteet valmistetaan käsityönä, läpinäkyvään vastuullisuus prossessiin nojaten.