buffetmenut

Buffetmenut

Aurinkoinen Välimeri

Alkuun

Rosmariinifocaccia (V) ja piparjuurituorejuustoa (L, G)

Viherversosalaattia, rypäleitä, granaattiomenaa ja balsamicovinegretteä (V, G)

Vuohenjuustokreemiä, marinoitua lehtikaalia, raitajuurta, omenaa ja paahdettuja siemeniä (L, G)

Uunikuivattua tomaattia, tuorekurkkua, katkarapua, avokadoa, kevätsipulia sekä pistaasia (M, G)

Pääruoaksi

Grillattua maissikananrintaa ja peperonata -kastiketta (M, G) sekä timjamipolentaa ja caponata kasviksia (L, G)

tai

Paistettua lohta, pinaattia ja tattikastiketta (L, G) sekä timjamipolentaa ja caponata kasviksia (L, G)

Jälkeen

Jogurtti-pannacottaa, mustaherukkakompottia, paahdettua valkosuklaata sekä syötäviä kukkia (VL, G)

Hot Stuff!

Buffetmenu jossa pääruoka tulee grillistä

Alkuun

Levain-patonkia ja porkkanahummusta (V)
Vihersalaattia, yrtinversoja, rypäleitä ja raparperi-mansikkavinegretteä (V, G)
Ricottaa, uunissa paahdettuja kirsikkatomaatteja, oreganokurkkua, cantaloupea, mangoldia ja paahdettuja pähkinöitä (L, G)
Välimeren varhaisperunasalaattia: Marinoitua punasipulia, kalamata-oliiveja ja kevätsipulia sitrusmarinadissa (V, G)
Lempeästi chilillä marinoituja jättikatkarapuja, avokadoa, sokeriherneitä, kevätsipulia ja lime-romesco-dressing (M, G)

Pääruoka grillistä

Grillattua häränfileetä ja chimichurria (M, G) sekä grillattua artisokkaa ja rakuunaporkkanoita (V, G)
Vegaanivaihtoehtona: Portobello confit ja ratatouille-kasviksia (V, G) sekä grillattua artisokkaa ja rakuunaporkkanoita (V, G)v