Buffetmenut
Aurinkoinen Välimeri
Alkuun
Rosmariinifocaccia (V) ja piparjuurituorejuustoa (L, G)
Viherversosalaattia, rypäleitä, granaattiomenaa ja balsamicovinegretteä (V, G)
Vuohenjuustokreemiä, marinoitua lehtikaalia, raitajuurta, omenaa ja paahdettuja siemeniä (L, G)
Uunikuivattua tomaattia, tuorekurkkua, katkarapua, avokadoa, kevätsipulia sekä pistaasia (M, G)
Pääruoaksi
Grillattua maissikananrintaa ja peperonata -kastiketta (M, G) sekä timjamipolentaa ja caponata kasviksia (L, G)
tai
Paistettua lohta, pinaattia ja tattikastiketta (L, G) sekä timjamipolentaa ja caponata kasviksia (L, G)
Jälkeen
Jogurtti-pannacottaa, mustaherukkakompottia, paahdettua valkosuklaata sekä syötäviä kukkia (VL, G)
Hot Stuff!
Buffetmenu jossa pääruoka tulee grillistä
Alkuun
Levain-patonkia ja porkkanahummusta (V)
Vihersalaattia, yrtinversoja, rypäleitä ja raparperi-mansikkavinegretteä (V, G)
Ricottaa, uunissa paahdettuja kirsikkatomaatteja, oreganokurkkua, cantaloupea, mangoldia ja paahdettuja pähkinöitä (L, G)
Välimeren varhaisperunasalaattia: Marinoitua punasipulia, kalamata-oliiveja ja kevätsipulia sitrusmarinadissa (V, G)
Lempeästi chilillä marinoituja jättikatkarapuja, avokadoa, sokeriherneitä, kevätsipulia ja lime-romesco-dressing (M, G)
Pääruoka grillistä
Grillattua häränfileetä ja chimichurria (M, G) sekä grillattua artisokkaa ja rakuunaporkkanoita (V, G)
Vegaanivaihtoehtona: Portobello confit ja ratatouille-kasviksia (V, G) sekä grillattua artisokkaa ja rakuunaporkkanoita (V, G)v