Pikkujoulumenut
Välimeren lämpö
Pikkujoulukauden buffetmenu
Alkuun
Hapanjuurileipää, kuminanäkkileipää (V) ja ruskistettua vaahdotettua voita (L, G)
Villitomaatti-viherversosalaattia ja veriappelsiinivinegretteä (V, G)
Punajuuri-lehtikaali-fattoush ja murennettua fetaa (L, G)
Paahdettua munakoiso-kurpitsasalaattia ja pistouta (V, G)
Inkivääriglaseerattua kanaa sekä marokkolaista kukkakaali-granaattiomenasalaattia (M, G)
Lohipastramia, fenkolinsiemenkurkkua ja sumakkiranskankermaa (L, G)
Pääruoaksi
Persilladalla maustettua ylikypsää karitsanniskaa ja tummaa madeirakastiketta (M, G)
tai
Paistettua nieriää hunajaisella sitrusglaseerauksella ja vesikrassikastiketta (L, G)
Lisukkeena rosmariinipolentaa, portobelloa ja bimiä (L, G)