Menut pöytiintarjoiltuna
Maalta
Alkuun
Fenkoligraavattua hiillostettua siikaa, latva-artisokka-ratatouille kasviksia ja sinisimpukka aiolia (M, G)
Focacciaa & oliivivoita (L)
Pääruoaksi
Paahdettua ankanrintaa, ankankoipi rilletteä, tryffeli-perunagalette, naattiporkkanaa ja vadelma-punaviinikastiketta (L, G)
Jälkeen
Limoncello-mantelikakkua, valkosuklaanamelakaa, laventelihunajalla maustettua sitrus-salaattia & syötäviä kukkia (L, G)
Mereltä
Alkuun
Buffala mozzarellaa, balsamico marinoitua grillattua viikunaa, puolikuivattua tomaattia, basilikaöljyä ja rucola-versosalaattia (L, G)
Hapanjuurileipää ja oliivitapenadea (V)
Pääruoaksi
Paistettua nieriää, confit perunaa, parsaa, fenkolia, beurre blanc -kastiketta, mätiä ja retiisinversoja (L, G)
Jälkeen
Vaniljamascarpone mille feuille, mansikkaa, karamellia ja sitruunamelissalla maustettua mansikkasalsaa (L)