COCKTAIL - Sweet Pepper Catering

COCKTAILPALAT

MERELTÄ

Revittyä savusiikaa, piparjuuri-kapriskreemiä & sitruunaa Åbyn näkkileivältä (L)
Chilillä marinoituja käsin kuorittuja katkarapuja , avokado-korianteri moussea & seesamia salaatin lehdeltä (M, G)
Hiillostettua lohta, tilli-hapankermaa, rapeaa sokerihernettä & pikkeli-fenkolia (L, G) (rakennetaan pieneen kippoon)

FARMILTA

Revittyä porsaankylkeä, omenahilloketta & murennettua ilmakuivattuakinkkua (M, G) (rakennetaan pieneen kippoon)
Härän rosépaistia, friteerattuja kapriksia, sipulihilloketta, graavattua keltuaista & sokerisuolattua avomaankurkkua (M, G) (tarjoillaan cocktaillusikasta)

KASVIMAALTA

Confit portobelloa, parmesaania & paahdettuja pinjansiemeniä crostinilta (L) (V)
Paahdettua fetaa, baba ganoushia paahdettuun kesäkurpitsaan käärittynä (L, G) (V)
Vuohenjuustokreemiä, paahdettua punajuurta, juureslastuja & sinimailasta (L, G)
(tarjoillaan cocktaillusikasta)

MAKEAN NÄLKÄÄN

Lakkaa, suolakaramellia & vaniljavaahtoa tartaletista (V, G)
Passion-geeliä, mustikkaa & marenkia tummasuklaa tuutista (V, G)
Vanilja-mascarpone vaahtoa, valkosuklaata ja hillotettua mansikkaa (VL, G)
(tarjoillaan pienestä astiasta)

Scroll to Top