MENU ESPAÑA
Menu pitojen tapaan: Alkuruuat tarjoillaan family style - jaettavilta 4–6 hengen vadeilta. Halutessa pääruoka ja jälkiruoka tarjoillaan lautasannoksina.
ALKUUN
Talon tuoretta leipää ja oliiviöljyä sekä balsamicoa (V)
Jättirapuvartaita ja persikka-avokadosalsaa (M, G)
Grillattua mustekalaa, harissalla maustettua bataattia ja paahdettua paprikamajoneesia (M, G)
Hiillostettuja villitomaatteja, manchegoa ja basilika-gremolataa (L, G)
PÄÄRUOKA
Grillattua Iberico possun secretoa, salottisipuli glaseerauksella, grillattua paksoita ja ruusukaalia (L, G)
Patatas bravas ja aiolia (M, G)
JÄLKIRUOKA
Churroja, tummasuklaakastiketta, veriappelsiinimelbaa
MENU MEDITERRANEAN
Menu pitojen tapaan: Alkuruuat tarjoillaan family style - jaettavilta 4–6 hengen vadeilta. Halutessa pääruoka ja jälkiruoka tarjoillaan lautasannoksina.
ALKUUN
Focacciaa ja hernehummusta (V)
Riimihärkää, balsamicomarinoituja siitakesieniä, viikunaa ja paahdettuja pinjansiemeniä (M, G)
Kampasimpukka ceviche, marinoitua avomaankurkkua, granaattiomenaa ja veriappelsiinisiirappia (M, G)
Hunajalla gratinoitua vuohenjuustoa, rucola-versosalaattia ja tomaattihilloketta (L, G)
PÄÄRUOKA
Hiillostettua siikaa & cremolataa, kukkakaalipyreetä, paahdettua varsiparsakaalia
Rakuuna-cashew porkkanaa (L, G)
JÄLKIRUOKA
Mantelikakkua, appelsiini-sitruunacurdia, pistaasia, Cointreau-mascarponevaahtoa ja marenkia (L, G)