MENU ESPAÑA
PITOJEN TAPAAN
Talon tuoretta leipää ja oliiviöljyä sekä balsamicoa (V)
Jättirapuvartaita ja persikka-avokadosalsaa (M, G)
Grillattua mustekalaa, harissalla maustettua bataattia ja paahdettua paprikamajoneesia (M, G)
Hiillostettuja villitomaatteja, manchegoa ja basilika-gremolataa (L, G)
***
Grillattua Iberico possun secretoa, salottisipuli glaseerauksella, grillattua paksoita ja ruusukaalia (L, G)
Patatas bravas ja aiolia (M, G)
JÄLKIRUOKA
Jälkiruoka tarjoillaan lautasannoksena:
Churroja, tummasuklaakastiketta, veriappelsiinimelbaa
MENU ITALIA
ALKUUN
Focacciaa ja tapenadea
Paistettua kampasimpukkaa, herne pyreetä ja prosciuttocrumblea
Härkäcarpacciota, pikkelöityjä siitakesieniä ja parmesancremeä
Pestomarinoitua burrataa, makeita villikirsikkatomaatteja, rucolaa ja balsamicosiirappia
PÄÄRUOKA
Pistaasikuorrutettua siikaa ja cremolataa
Parsarisottoa ja paahdettuja pinjansiemeniä
JÄLKIRUOKA
Mansikka-mascarpone täytteinen cannolo
Kauden hedelmiä tai marjoja ja sabayonia