HÄÄMENUT

KESÄHÄÄT 2021

Tyynet ja myrskyt siinä vaihtelevat ja vaahtopäiden vaimentuessa kimaltelee aurinko kirkkaampana kuin koskaan. Välimeri on mielentila. - Raili Malmberg

Rapeaa vehnäleipää (M) ja paputahnaa (M,G)
Tuorekurkkua, kalamata-oliiveja ja punasipulia (M,G)
Paistettua halloumia, vesimelonia, chiliä ja korianteria (G)
Filotaikinassa paistettua fetaa, kreetalaista hunajaa ja sesamia (VL)
Mini dolmades (M,G)
Grillattua kanaa ja maalaislinssejä (M,G)
Katkarapuja, kesäntomaatteja ja valkosipulia (M,G)
Mantelimakrillia ja appelsiinia (M,G)
Oliiviöljyssä haudutettua mustekalaa ja artisokkaa (M,G)
***
Gyro-maustettua grillipossua ja lammaspyöryköitä (M,G)
Mausteisia lohkoperunoita ja sitruunaoliiviöljyä (M,G)
Tillitzatzikia (L,G)

TALVIHÄÄT 2021

Rakenna siis ikikalliolle toivon linna, jota eivät myrskyt kaada – Aleksis Kivi

Päivän tuoretta leipää leipurin leipäkorista (M) ja vaahdotettua voita (L,G)
Vihreitä versoja ja salaatteja, retiisiä ja veriappelsiinivinaigrettea (M,G)
Paahdettuja porkkanoita, fetaa, suolasiemeniä ja ilmasipulia (VL,G)
Uunijuureksia, mustajuurta, tuoretta pinaattia, ja rosmariinisiirappia (M,G)
Sieniliemessä haudutettua kauraa, jääsipulia, herkkusieniä ja vuonankaalia (M,G)
Savusiikaa, maa-artisokkamoussea ja siianmätiä (Tarjoillaan lasista) (L,G)
Katkarapuja ’Töölö’; jogurttimajoneesia, ruoholaukkaa ja varsiselleriä (L,G)
Hiillostettua merilohta ja pikkelikurkkua (Tarjoillaan lusikasta) (M,G)
Sokerisuolattua ankkaa, minttuherneitä ja viikunachutney (M,G)
***
Miedosti savustettua Aberdeen häränrintaa (M,G)
Soudun tuoremakkaraa (M,G)
Tummaa viinikastiketta (M,G)
Tuoretomaatti-chilimuhennosta (M,G)
Bourbon bbq; makeaa bataattia ja varhaiskaalia (M,G)