RUOKAA RAKKAUDELLA

selected-1

JUHLITAANKO YHDESSÄ?

Yksi Helsingin vanhimmista pitopalveluista. Nyt päivitettynä. Vuonna 1995 perustetun Sweet Pepperin tekemistä on alusta asti ohjannut halu tuoda laadukkaat catering-palvelut kaikkien ulottuville – oli sitten kyse kotijuhlista, yrityksen asiakastilaisuudesta, rokkikonsertin artistiruokailusta, eleganteista häistä, viiden ruokalajin gaalaillallisesta tai mistä tahansa liikkuvista ravintolapalveluista.

UUDEN SUKUPOLVEN AIKA

Sweet Pepper Catering syntyi vuonna 1995 palvelemaan helsinkiläisten yritys- ja yksityishenkilöiden moninaisia pitopalvelun tarpeita. Tälle vuosikymmenelle tultaessa pidot ovat vaihtuneet tyylikkäisiin juhla-ja tapahtumapalveluiden järjestämiseen. Yhtenä Helsingin vanhimmista juhlapalveluista haluamme kunnioittaa menneiden vuosikymmenien ansiokasta työtä ja nyt, sukupolven vaihdoksen myötä tarjota ystävillemme päivitettyä ja luotettavaa osaamista tapahtumaan kuin tapahtumaan. 

Nykyään palvelemme asiakkaitamme parhaassa seurassa, osana Share Companya. Jo toistakymmentä erilaista ja peroonallista ravintola-alan yritystä yhteen kokoava perhe vahvistaa Sweet Pepperin tuttua asennetta ja palvelulupausta kattavana, ketteränä ja muuntautumiskykyisenä yrityksenä, joka yllättää aina – iloisesti! 

PYYDÄ TARJOUS

SWEETPEPPERAsset 1@4x-8

MYYNTI JA TAPAHTUMAT

Linnavuorentie 19, 00950 Helsinki
044 – 444 4461

Scroll to Top