CROSS KITCHEN TAPAS MENU
Välimerelliset cocktail-kutsut
Lohipastramia ja seesam-paprika -aiolia (M, G)
Scampicheviceä, korianteri mangoa ja tuorekurkkua (M, G)
Parmesan Quiche & viikunakompottia (L, G)
Grillattua kanaa vartaassa, romesco-mantelikuorrutteella (M, G)
Antipasto kasviksia, marinoituja oliiveja ja baba ganoushia (V, G)
Grillattua parsaa, pistou kukkakaalia ja paahdettuja pinjansiemeniä (V, G)
MEDITERRANEAN
GRADUATION PARTY
Valmistujaismenu buffetista
Talon tuoretta leipää & hernehummusta (V)
Viherversosalaattia, viikunaa, tuoretta mansikkaa, paahdettua saksanpähkinää ja raparperi-balsamico vinegretteä (V, G)
Paahdettua porkkanaa, grillattua kesäkurpitsaa, bimi-parsakaalia ja baba ganoushia (V, G)
Varhaisperunasalaattia;
grillattua parsaa, paahdettua artisokkaa, pinaattia ja granaattiomenansiemeniä (V, G)
Paahdettua fetaa, mintulla marinoituja meloneja, vihreitä neulapapuja ja paahdettuja pinjansiemeniä (L, G)
Rapu-avocadosalaattia;
gremolatalla marinoituja scampeja, tuoretomaattisalsaa, kurkkua, avokadoa ja rucolaa (M, G)
Hiillostettua lohta tillipestolla ja appelsiinimarinoitua kukkakaali-kurpitsasalaattia (L, G)
Härän rosépaistia ja antipasto kasviksia;
puolikuivattuja tomaatteja, makeita pikkupaprikoita ja oliiveja (M, G)