JOULUN TAIKAA
Pikkujoulukauden buffetmenu
ALKUUN
Rosmariini pannuleipää (V) & vaahdotettua voita (L, G)
Viherversosalaattia, paahdettua kurpitsansiementä & vinegretteä (V, G)
Lasista; katkarapua, avocadoa, appelsiinia, granaattiomenaa ja kevätsipulia (M, G)
Harissalla maustettua paahdettua tattia, marinoitua kyssäkaalia, omenaa & rucolaöljyä (V, G)
Makeaa punajuurta, homejuustokreemiä, puolikuivattua tomaattia, pistaasia & versoja (L, G)
Kylmäsavustettua kirjolohta & rapeaa sokeriherne-tillikurkkua (M, G)
Gremolattalla glaseerattua härän paahtopaistia & kurpitsa chutney (M, G)
PÄÄRUOAKSI
Mureaa ylikypsää karitsan paahtopaistia & kirsikka-madeirakastiketta (M, G)
Timjamilla ja hunajalla maustettua juuressärää, pinaattia & paahdettua perunaa (M, G)
JUUSTOT
(saatavilla lisähintaan)
Briejuustoa
Aurajuustoa
Persimonkompottia
JÄLKIRUOAKSI
Vaahdotettua mascarponea, kanelilla maustettua luumukompottia, marenkia & kuivattua vadelmaa (L, G)